×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 23. juni 2019, Kl. 09:00 til kl. 10:00

Flymuseum - klitgård - gyldent alter - kunst og lagkage

Sogneudflugt søndag 23. juni. Afgang fra p-pladsen ved Humlum Kirke ca. kl. 10.

Efter gudstjenesten kl. 9.00 i Humlum Kirke

Sogneudflugt

Efter mange gode og festlige udflugter og højt deltagerantal har udvalget forsøgt at sammensætte et program, hvor der er noget for enhver smag. Vi tror, at vi også denne gang har fundet frem til noget, som folk kan lide.

Efter gudstjenesten i Humlum Kirke kører vi af sted på udflugten. Første stop bliver ved Storåen lige øst for Vemb. Her er en dejlig plet, hvor vi skal have formiddagskaffe (udvalget medbringer kaffe og rundstykker).

Maries klitgård

Derefter fortsætter turen over Ulfborg til Vedersø, hvor vi skal besøge Maries gård (Per Hansen fra TV2-midtvest fortalte fornylig ved en sogneaften om Marie og hendes gård, der nu er blevet gennem-restaureret).

Det gyldne alter

Vi fortsætter herfra mod Stadil for at se den smukke og særprægede kirke. Kirken er især kendt for sit gyldne alter. Nu går turen mod Stauning, hvor vi skal se Flymuseet. Det er også her, vi får mu-lighed for at nyde de medbragte madpakker + drikkevarer. Det er et dejligt sted med god plads - også udendørs.

Arne Haugen Sørensens kunst

Så er det ellers Videbæk, som venter forude. Vi starter med at se Videbæk Kirke, der fornylig er blevet restaureret og udvidet. Derefter besøger vi Videbæk Kunstpavillon. Det er en smuk bygning, der er tegnet af bysbarnet Henning Larsen og ligger meget smukt ved en sø i Videbæk Anlæg.

Kunstpavillonen er blevet museum for Arne Haugen Sørensens kunst. Han har lavet billeder til mange kirker incl. Humlum Kirke. Det er en spændende udstilling med hans farvestrålende malerier.

 

Kaffe og lagkage

Eftermiddagskaffen – med dertil hørende boller og lagkage – nyder vi på det smukke Vestergaards Hotel i centrum af Videbæk. Det er et dejligt sted med et meget venligt værtspar.

Vi er kommet godt hen på eftermiddagen, så vi er klar til at køre tilbage til Humlum Kirke. Vi forventer at være hjemme ca. 17.30.

Tilmelding

Tilmelding til sogneudflugten sker i år kun til én person for på den måde at holde styr på antallet af deltagere. Derfor sendes tilmeldingerne kun til Hanne Møller hanne@skibutikken.dk tlf. 26 82 15 28.

Tilmeldingsfristen er torsdag 13.juni.

 

PS. Husk ved tilmeldingen at gøre opmærksom på, hvis der er et eller andet ved kaffebordet, du ikke må spise.

 

Pris

Prisen for turen er 120 kr. for voksne, 90 kr. for pensionister og 50 kr. for børn. Entré + kaffe og kage er incl. i prisen.

Medvirkende
Jan Bjerglund
Sted
Humlum Kirke