Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Musikgudstjeneste

AUG
21

Musikgudstjeneste


Søndag d. 21. august 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Humlum Kirke, Vesterkærvej 2A, 7600 Struer
Jan Bjerglund
Musikgudstjeneste

Sidse Lund-Bach Henriksen (f. 1991), som er født og opvokset i Humlum, er uddannet klassisk sanger fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg.

Hendes baggrund i det vestjyske afspejler sig i hendes tilgang til musikken, som altid er foranderlig. Stemmen som instrument kan være både blid og lyrisk, kraftfuld og dramatisk.

I sit virke som sanger arbejder hun med mange forskellige facetter af den klassiske genre, både fasttømrede klassikere og moderne værker, hvor den gode historie og fortællelyst altid er i centrum.

 

Christian Scherning (f. 1995) er først og fremmest organist, men gør sig på mange forskellige instrumenter. Under sin uddannelse i musikvidenskab fra Aarhus Universitet fik orglet dog særlig fokus pga. dets enorme klanglige univers og lange historie. I 2021 blev han indstillet af Vestervig Kirkemusikskole som modtager af Frobeniusfondens legat for nyuddannede organister. Christian har pt. sit virke som organist i Sædden Kirke, Esbjerg.

 

Ved musikgudstjenesten kan man opleve et bredt repertoire fra danske såvel som udenlandske komponister med stemme og orgel i harmonisk sammenspil.