Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Træd ind i en verden fyldt med magiske toner og fantastiske stemmer!

Træd ind i en verden fyldt med magiske toner og fantastiske stemmer!


# Nyheder fra kirken
Udgivet tirsdag d. 22. august 2023, kl. 09:00

Vores kor er ikke bare et sted, hvor vi lærer salmer og sange - det er et eventyr, der udfolder sig hver eneste måned! For vi synger for en fortryllende forsamling til gudstjenester, der begynder kl. 10.30, og vi stråler sammen på scenen når synger til koncerter! 

Men det stopper ikke her! Vi er ikke bare en almindelig korgruppe - vi er et fællesskab! Og det bedste af det hele? Vi lærer noder, rytmer og sangteknik - alt det, der får vores stemmer til at stråle!

Kom og vær en del af vores fantastiske kor for børn og unge fra 4. klasse og op. Her mødes vi hver onsdag fra kl. 15.40 til 16.40 fra august til juni. Vores øvelokale er intet mindre end Humlum Kirkehus, der emmer af historie og musikalsk inspiration.

Er du klar til at tage del i dette enestående fællesskab? Tøv ikke med at tage det første skridt ind i musikkens fortryllede verden!

Mød op til korhygge i Humlum Kirkehus onsdag d. 16. august kl. 15.40 og oplev fællesskabet! Tag dine bedste venner med under armen og mød op - det bliver super hyggeligt! ?

Se mere her: Resen-Humlum Kirkes Børne- & Ungdomskor

Kontakt for spørgsmål:

Organist og korleder

Samuel Lundgaard Eskildsen

Mail: saorganist@gmail.com

Tlf. 5292787